sl Slovenščina

Kakšno vlogo imaš v organizaciji brez šefov?Podjetje Zappos, uprava mesta Amsterdam in podjetniški hub mesta Dunaja so organizacije, ki so hierarhijo vrgle skozi okno in prevzele holakracijo. Kakšen je model organizacije brez šefov? Kako struktura organizacije usmerja naše potenciale in talente?


Na prvem srečanju bomo sestankovali:) Izvedli bomo namreč simulacijo upravljavskega sestanka. Kakšno vlogo boš dobil/-a v organizaciji brez šefov?


Z nami bo Christel Hofman, direktorica, Such a Potential. Christel Hofman je trenerka holakracije na Nizozemskem in v Sloveniji. Izkušena je na področjih upravljanja sprememb, projektnega in programskega vodenja, razvoja voditeljstva in skupinske dinamike. Holakracijo vpeljuje tako v start-up svet kot tudi v velike korporacije.

Christel Hofman o svojih ciljih in misiji:


Organizacije obstajajo zaradi odnosov med ljudmi. Družba postaja čedalje bolj kompleksna, to pa pomeni, da moramo podobno kompleksnost vključiti tudi v organizacije. Ključno je vključevanje raznolikosti. Razlika med dobro in odlično organizacijo je sposobnost spoštovanja ljudi in njihovih talentov.

Kdaj in kje?


Sreda, 6. september 2017,

od 17.00 do 19.30.


Kristalna palača (BTC) – 2. nadstropje, Ameriška ulica 8, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 8. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava: