sl Slovenščina


'Leadership Voyage' z mag. Tomažem Berločnikom


Popotnica 11. generaciji AmCham Young Professionals bo 'Leadership Voyage' z mag. Tomažem Berločnikom, Avantcar. Govorili bomo o vodenju v času, ki ga nihče ni načrtoval, o strahu, ki je zašel tudi na agende liderjev, pa tudi o avtentičnih voditeljih in o tem, kako vodijo ljudi, posel in spremembe. Z mag. Berločnikom se bo pogovarjala mag. Ajša Vodnik, generalna direktorica AmCham Slovenija podpredsednica AmChams in Europe.


 


 

Mag. Tomaž Berločnik je izkušen poslovni lider, univerzitetni diplomirani inženir strojništva in magister ekonomskih znanosti, MBA. Že v študentskih letih je ustanovil podjetje RVS d.o.o. Po končanem študiju je svojo karierno pot nadaljeval kot projektni vodja za sanacijo podjetij v Skladu RS za razvoj. Bil je direktor družbe Donit Tesnit, predsednik uprave Istrabenza, predsednik uprave Petrola in tudi član nadzornih svetov podjetij Elan, Droga Kolinska, Slovenske železnice in Telekom Slovenije. Leta 2019 je bil izbran za managerja leta.


Izboljšanje in razvoj upravljanja v Sloveniji sta ključna v zgodbi vsakega uspešnega podjetja. Potrebujemo odprt dialog, ki bo omogočil hitrejšo in uspešnejšo izmenjavo dobrih praks in še posebej praktičnega znanja.


 


Dogodka se lahko udeležite v živo ali virtualno. Svojo prijavo oddajte s klikom na povezavo V ŽIVO ali ZOOM.


PRIJAVA V ŽIVO


PRIJAVA ZOOM


Vabilo velja za udeležence 11 generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.AmCham Heroes