sl Slovenščina

'Breaking the Rules of Leadership': Patrick Cowden, ustanovitelj, Beyond LeadershipNa prvem uradnem srečanju bomo na glavo obrnili pristope do vodenja, kot jih poznamo. Naš gost bo Patrick Cowden, ustanovitelj, Beyond Leadership, upornik, nekonvencionalni voditelj in vizionar z občutkom za rezultat. Pri dvajsetih letih se je odselil v Nemčijo in se brez univerzitetne izobrazbe povzpel od letalskega oskrbovalca z gorivom do generalnega direktorja. Zasedal je vodstvene položaje v podjetjih Bertelsmann, Cap Gemini, DELL, Deutsche Bank, EMC2 in Hitachi. Pod znamko “Beyond Leadership” je svoje poslanstvo našel v vodenju in razvijanju ljudi iter organizacij z avtentičnostjo, iskrenostjo in strastjo. Iskali bomo odgovore na vprašanja:


  • Smo na poti k novi kulturi vodenja in kakšna bo? 
  • 'Beyond leadership' in kakšna je organizacija prihodnosti?
  • Potencial organizacije aktivirajo povezave med ljudmi.
  • Kako motivirati zaposlene? Kje iskati talente? Kakšna je vloga organizacijske kulture in vrednot?
  • Rast in uspeh gresta z roko v roki z odnosi in vrednotami? Kje smo?Patrick Cowden, ustanovitelj, Beyond Leadership v svojem življenju stavi na nove kvalitete povezav in interakcij znotraj organizacij. Stavi na povezave med ljudmi in idejo, da je v vsakem do nas želja po povezovanju in sodelovanju. Ta zmožnost dviguje ekipo na novo raven sodelovanja, inovativnosti in uspešnosti. Na temelju spoštovanja in zaupanja lahko s pravimi načini aktiviramo naš največji potencial v vseh situacijah in okoliščinah. Patrick Cowden je strokovnjak s področja voditeljstva, kolumnist, avtor in mednarodni podjetnik. V treh desetletjih je zasedal je vodstvene položaje v podjetjih Bertelsmann, Cap Gemini, DELL, Deutsche Bank, EMC2 in Hitachi. Hitachi ga je v letu 2010 nominiral za managerja leta.


Kdaj in kje?


Torek, 11. september 2018,


od 17.00 do 19.30.


Kristalna palača (BTC) – 2. nadstropje, Ameriška ulica 8, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence 9. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.


Prijava:


AmCham Heroes


Partner zdravih prigrizkov: