sl Slovenščina

Potovanje iz korporativnega sveta v podjetništvo z Matejem Potokarjem

Prvo srečanje 13. generacije AmCham Young Professionals nas bo popeljalo skozi zgodbo poslovnega liderja, ki je nedavno, iz ene vodilnih evropskih in slovenskih vlog v korporativnem svetu, prestopil v uspešno družinsko podjetje. Spoznali bomo zgodbo Mateja Potokarja, častnega člana AmChama Slovenije in predsednika Sveta YOUng, ki bo z nami delil zgodbe in izkušnje svoje poslovne poti, predvsem pa nam bo zaupal, kaj se po njegovem mnenju pričakuje od dobrega poslovnega liderja, ne glede na to kje deluje. Z Matejem Potokarjem se bo pogovarjala Ajša Vodnik, generalna direktorica AmCham Slovenija.

 

Matej Potokar je častni član AmChama Slovenije in predsednik Sveta YOUng, ki je s svojim znanjem med drugim vodil Microsoftovo enoto za poslovne rešitve v Srednji in Vzhodni Evropi, kasneje pa je bil izvršni podpredsednik podjetja Cosylab. Danes uspešno vodi preobrazbo družinskega podjetja kot direktor podjetja EMMA.

Svojo prijavo na dogodek oddajte s klikom na povezavo PRIJAVA.

PRIJAVA

Vabilo velja za udeležence 13. generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na young@amcham.si.