sl Slovenščina


AmCham Young Leaders Club z Rokom Vodnikom in Petrom Mercem

 


Dragi člani AmCham Young Leaders Cluba,


s prvim #YLCfun in z volitvami za nov Izvršni odbor smo naše aktivnosti sicer že pošteno začeli, zdaj pa je čas tudi za naše prvo uradno druženje. Tokrat imamo za vas prav posebno srečanje.


Srečala se bosta dva moška, uspešna poslovneža, nekdaj mentor in mentoriranec, zdaj pa prava prijatelja, ki se redno srečujeta ob viskiju ali pohanem siru s tatarsko omako. Dvojno. Poznata se več kot odlično, en o drugem vesta marsikaj, in delček tega bosta delila tudi z nami.


V vlogi izpraševalca se bo preizkusil Peter Merc, podjetnik in član Young Leaders AmChampions. Peter je atipičen pravnik, ki raje kot zakone in suhoparne pravniške knjige bere članke in posluša podcaste o najnovejših tehnologijah.


Na drugo stran vročega stola bo sedel Rok Vodnik, uspešni manager in dolgoletni mentor.

Peter o Roku pravi, da je izjemno razgledan, preudaren in pošten. Sploh zadnja odlika je po njegovem mnenju prej izjema kot pravilo pri najuspešnejših slovenskih managerjih.


Dogodka se lahko udeležite v živo ali virtualno. Svojo prijavo oddajte s klikom na povezavo V ŽIVO ali ZOOM.

PRIJAVA V ŽIVO


PRIJAVA ZOOM


Vabilo velja za člane AmCham Young Leaders Cluba. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na katja.cencur@amcham.si.AmCham Heroes