sl Slovenščina


 


 


 


Dragi člani AmCham Young Leaders Cluba,na pomladnem srečanju se bomo družili z mag. Jožetom Leničem, predsednikom uprave Abanke d.d.Resen in uspešen poslovnež, ki je prepotoval Afriko in številne druge celine sveta. Zaveda se, da je bistvo vsakega popotovanja pot in ne samo cilj, spoznanja s potovanj pa dobro prenaša v poslovni svet in nove oblike vodenja. Pridružite se nam na poti okoli (poslovnega) sveta!


 

Mag. Jože Lenič, predsednik uprave Abanka d.d.

Jože Lenič je predsednik uprave Abanke od leta 2011. Ima več kot 15 let izkušenj z upravljanjem in vodenjem, zadnjih 12 let v finančnem sektorju – bančništvu, zavarovalništvu in upravljanju premoženja, ter bogate izkušnje kot član nadzornih svetov različnih bank in družb. Bil je partner v zasebni zavarovalno posredniški družbi Axum Insurance, predsednik uprave največje slovenske zavarovalniške skupine Zavarovalnica Triglav, predsednik Kapitalske družbe, družbe za upravljanje premoženja v državni lasti. Bil je tudi izvoljeni poslanec v Državnem zboru Republike Slovenije, pred tem pa pa je bil predsednik izvršnega sveta občine Domžale.

Kdaj in kje?


Torek, 26. marec 2019,


od 17.00 do 19.30,


Austria Trend Hotel, Dunajska 154, Ljubljana.


Prijava: 


Vabilo velja za udeležence udeležence AmCham Young Leaders Cluba. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na katja.cencur@amcham.si.

AmCham Heroes: