sl Slovenščina


Dragi člani AmCham Young Leaders kluba,


novo sezono naših srečanj bomo začeli s povezavo med prehrano, zdravimi možgani in kvaliteto življenja, ter se naučili, kako s preventivnimi ukrepi blažiti in nadzirati kronične bolezni.

Naš gost bo Dr. David Katz, ustanovni direktor Yale University’s Yale-Griffin Prevention Research centra in ustanovitelj ter CEO Diet ID™.   »Zdravljenje bolezni ni nikoli tako dobro kot ohranjanje zdravja in vitalnosti.« Dr. David Katz

 

Dr. David Katz je mednarodno priznani strokovnjak na področju prehrane, nadzorovanja telesne teže in preprečevanja kroničnih bolezni, ter eden od pionirjev raziskav na področju integrativne medicine in nege, usmerjene v paciente. Ima tri častne doctorate ter je prejemnik številnih nagrad za svoj prispevek k javnemu zdravstvu. Napisal je več kot 200 publikacij in 16 knjig, med njimi tudi Resnica o hrani (The Truth About Food) in Odporni na bolezni (Disease-Proof). Je izkušen javni govorec in se je kot le-ta udeležil že mnogih konferenc po vsem svetu, med katerimi so tudi TEDxMindStreamAcademy, Mayo Clinic Transform in EAT Food Forum.

Kdaj in kje?


Četrtek, 19. september 2019,


od 17.00 do 19.30,


Antiq Palace Hotel & Spa, Gosposka ulica 10, Ljubljana.


Prijava:
Pridite in skupaj se bomo naučili, kako naj še bolj skrbimo za svoje zdravje. Po predavanju se bomo seveda še malo podružili in med nami z navdušenjem sprejeli nove člane, predstavnike 9. generacije AmCham Young Professionals™.


Se veselim, da se vidimo,


Katja


 


Vabilo velja za udeležence udeležence AmCham Young Leaders Cluba. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na katja.cencur@amcham.si.


 

AmCham Heroes: