sl Slovenščina


 


Dragi člani AmCham Young Leaders Cluba,


dolgo in lepo poletje je skoraj že za nami, ker se vsi že pogrešamo, pa se kmalu družimo na prvem srečanju nove sezone AmCham Young Leaders Cluba.

Vas zanima, kaj imajo skupnega odgovornost, komunikacijske spretnosti, čustvena inteligenca, timsko delo in še več? V jesen nas bo z močnimi sporočili popeljal in nas motiviral dr. Aleksander Zadel.


Naše prvo srečanje pa bo namenjeno predvsem druženju. Predstavili se nam bodo člani Young Leaders AmChampions, naše druženje bo popestrila posebna dobrodošlica za nove člane iz 8. generacije AmCham Young Professionals, ki se nam bodo pridružili v AmCham Young Leaders Clubu, predvsem pa si bomo izmenjali poletne dogodivščine in se veselili ponovnega snidenja.


 


 

Dr. Aleksander Zadel, ustanovitelj Inštituta C. A. R. in eCoaching platforme Potendo, je univerzitetni diplomiran psiholog, doktor znanosti in specialist klinične psihologije. Kot profesor je predaval na Oddelku za biopsihologijo na Fakulteti za matematiko naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem. V gospodarstvu že več kot 20 let vodi predavanja in delavnice v različnih podjetjih in uspešno mentorira ljudi, da na podlagi lastnih potencialov in želja razvijejo suverene in avtonomne rešitve, s katerimi povečajo osebno zadovoljstvo in učinkovitost. Poleg izobraževanj izvaja tudi coachinge vodilnih kadrov ter psihološka testiranja in profiliranja zaposlenih.

Kdaj in kje?


Četrtek, 13. september 2018,


od 17.00 do 19.30.


Austria Trend Hotel Ljubljana, Dunajska 154, Ljubljana.


Vabilo velja za udeležence AmCham Young Leaders Cluba. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na katja.cencur@amcham.si.


Prijava:Se vidimo? Zelo se vas veselim,


vaša Katja


 


AmCham Heroes