sl Slovenščina


KAKO Z VODENJEM VZPOSTAVITI »HIGH-PERFORMACE« KULTURO?


Na našem prvem srečanju v letu 2020 bomo skupaj z izjemno izkušenim in mednarodno uveljavljenim predavateljem, Sotirisom Karagiannisom, odkrivali, kako voditi visoko zmogljivo kulturo v organizaciji (leading a high performance culture). 


Ali uspete svoje ljudi voditi k visoki ravni angažiranosti in uspešnosti? Govorili bomo o tem, kako pomagati svojim zaposlenim, da odkrijejo svoje talente in jih izrazijo. Vzpostavimo okolje, v katerem se lahko učijo.Česa se bomo naučili: 


  • kako zgraditi visoko zmogljivo kulturo »high-performance culture” s prepoznavanjem potreb svojih zaposlenih,
  • kako navdihniti svojo ekipo s pomočjo koncepta Motivation 3.0,
  • kako ustvariti priložnosti, v katerih bodo vaši zaposleni pokazali svoje talente,
  • kako prepoznati dobro delo in posredovati konstruktivno povratno informacijo.

     

Sotiris Karagiannis, trener mehkih veščin, svetovalec v podjetjih kot so Apple, Suzuki, Bayer, Johnson & Johnson, BMW in mnogih drugih ter MBA predavatelj na GEA College, se danes najbolje počuti, kot sam pravi, v izobraževalnih vodah. Njegove skoraj tridesetletne izkušnje tako v poslovnem kot v akademskem svetu zagotavljajo najširša znanja s področja voditeljstva, organizacijske kulture ter motivacije. Prihaja iz Aten, kjer je na The American College of Greece zaključil študij 'business and administration', danes pa je programski vodja MBA programa na University of New York in Prague.
Vabilo velja za člane AmCham Young Leaders Cluba. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na katja.cencur@amcham.si.


PRIJAVA:


 


AmCham Heroes: