sl Slovenščina


 


Dragi člani AmCham Young Leaders Cluba,


Vi ste tisti, ki vodite in iščete motivacijo zase, vi ste tisti, ki navdihujete svoje ekipe. Soočate se z izzivi in s spremembami v organizacijah. Kako biti bolj inovativni in se nalog lotevati s še večjo produktivnostjo? Vsaj nekatere odgovore boste dobili na delavnici Management 3.0Delavnico Management 3.0. je razvil Jurgen Appelo na osnovi knjižne uspešnice "Management 3.0: Leading Agile Developers, Developing Agile Leaders". Gre za vrhunski management program, namenjen naprednemu izobraževanju vodij / managerjev v dobi digitalizacije in pospešenih inovacij. Agilni management je namreč nov pristop k vodenju ustvarjalnih ekip, ki je skladen z agilnim in vitkim razmišljanjem. 


  


Voranc Kutnik, CorpoHub, je certificiran ScrumMaster in Scrum Product Owner, edini Management 3.0  trener v Sloveniji. Po 10. letih dela v IT-ju se je odločil, da so agilne metodologije tisto s čimer se želi ukvarjati. Je eden od začetnikov vpeljave agilnih pristopov in metode Scrum v Slovenskem prostoru. 


 


 


 


Kdaj in kje?


Četrtek, 30. november 2017,

od 17.00 do 20.00.


Radisson Blu Plaza Hotel


 


Vabilo velja za udeležence AmCham Young Leaders Cluba. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na katja.cencur@amcham.si.