sl Slovenščina


Dragi člani AmCham Young Leaders Cluba,


vabim vas na posebno aprilsko srečanje »Empower Drink«, kjer se bomo podali v svojo notranjost, odkrivali svoje osebne zmogljivosti in se vprašali, kako pripraviti telo in um za trajnostno rast?

Vsi uspešni voditelji, podjetniki, športniki in uspešni ljudje na različnih področjih imajo skupno eno točko – vsi, brez izjeme, nenehno premagujejo svoje meje. Potopili se bomo v znanost tega pojava in raziskali, kaj se v resnici dogaja v našem telesu in umu, ko naletimo na ovire, ki se zdijo nepremostljive. Kako lahko razvijemo svoje potenciale, ki presegajo vsa pričakovanja? Kot smo v življenju navajeni, za vsemi spremembami obstajajo določeni vzorci. Če jih razumemo, jih lahko uporabimo v lastno korist.

Sodobna orodja so končno zagotovila otipljiv vpogled v nevroznanstvene osnove človeškega vedenja, odločanja in splošnega zdravja. Še več, s potrditvijo nevroplastičnosti in regeneracije človeškega živčnega sistema, nam je pustila upanje in odgovornost za izpolnjeno življenje.


Vabim vas, da se nam pridružite na predavanju, kjer bomo osvetlili veščine, ki so potrebne za trajnostno osebno rast. Skozi delavnico nas bo popeljala Dunja Gorup v sodelovanju z Above Academy.


 

Kdaj in kje?


Četrtek, 25. april 2019,


od 17.00 do 19.30,


Austria Trend Hotel, Dunajska 154, Ljubljana.


Prijava:
Vabilo velja za udeležence udeležence AmCham Young Leaders Cluba. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na katja.cencur@amcham.si.