sl Slovenščina


 


Dragi člani AmCham Young Leaders Cluba,


vabljeni na tokratni Izziv za poslovne voditelje!


Poslovno voditeljstvo (business leadership) pred vas postavlja vedno nove izzive. Spremembe so edina stalnica, zahtevani rezultati pa vedno višji.


Dobrodošli v vašem svetu, kajne?!Tokratni izzivalec bo dr. Marko Majer, ustanovitelj in direktor, Mayer McCann.Kako s timom doseči zastavljene cilje? Kakšen odnos do dela in avtoritet imajo različne generacije? Kako uspešno voditi, še posebej, če je vodja mlajši od podrejenega?Težišče tokratnega srečanja bo predvsem v pogovoru in izmenjavi izkušenj med vami na teme voditeljstva, digitalizacije delovnega okolja in uspešnega vodenja večgeneracijskega kroga sodelavcev. Se vidimo? Vesela vas bom.

Katja


 

Dr. MARKO MAJER, ustanovitelj in direktor, Mayer McCann, Ljubljana

S skoraj tridesetimi leti izkušenj sodi Marko med pionirje slovenske oglaševalske industrije. Kot udeleženec prvega MBA študija v Sloveniji je leta 1991 ustanovil svojo agencijo za tržne komunikacije in jo deset let kasneje pridružil eni izmed vodilnih svetovnih mrež, McCann Worldgroup. V obdobju razvoja agencije je vodil razvoj marketinških strategij in kreativnih rešitev za številne ugledne mednarodne in domače naročnike iz vseh panog ter nabral kopico priznanj in nagrad na obeh področjih. Leta 2011 se je v prvi generaciji doktorskega študija vrnil na IEDC Poslovno šolo Bled in v raziskavi generacije Y v evropski oglaševalski industriji združil svoje marketinško in managersko znanje. Njegova odmevna disertacija je nedavno izšla tudi v knjižni obliki. Vabila za predavanja na uglednih evropskih poslovnih šolah postopoma preusmerjajo njegove prioritete, tako da je trenutno razpet med izzivi vodenja komunikacijske agencije in akademsko kariero.

Kdaj in kje?


Torek, 20. marec 2018,

od 17.00 do 18.30.


Radisson Blu Plaza Hotel


Vabilo velja za udeležence AmCham Young Leaders Cluba. Prosimo za potrditev udeležbe. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležiti, pošljite sporočilo na: katja.cencur@amcham.si.


 


AmCham Heroes: