sl Slovenščina

Dragi člani in drage članice AmCham Young Leaders Cluba!   

Čas je, da se zopet srečamo.

12. septembra bomo otvorili novo YLC sezono, ki bo zanimiva in polna priložnosti. Tokrat bodo prvič z nami tudi mladi liderji iz 13. generacije. Dobrodošli!

Skupaj z Izvršnim odborom AmCham YOUng Leaders Cluba bomo poskrbeli za še večjo mero zagona in optimizma. Aktivirajmo sodelovanje!

Prvo YLC srečanje v novi sezoni bo 12. septembra ob 17.00 uri v CUBO Golf Smlednik. 

Naše poglede in razmišljanja bo izzval dr. Aleksander Zadel. Spoznali bomo tudi nove članice in člane ter srečali stare prijatelje. Nazdravili bomo življenju in morda dobili eno od zanimivih nagrad.

Ne zamudite septembrskega srečanja ter svojo prijavo potrdite spodaj.

Dr. Aleksander Zadel, ustanovitelj Inštituta C. A. R. in eCoaching platforme Potendo, je univerzitetni diplomiran psiholog, doktor znanosti in specialist klinične psihologije. Kot profesor je predaval na Oddelku za biopsihologijo na Fakulteti za matematiko naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem. V gospodarstvu že več kot 20 let vodi predavanja in delavnice v različnih podjetjih in uspešno mentorira ljudi, da na podlagi lastnih potencialov in želja razvijejo suverene in avtonomne rešitve, s katerimi povečajo osebno zadovoljstvo in učinkovitost. Poleg izobraževanj izvaja tudi coachinge vodilnih kadrov ter psihološka testiranja in profiliranja zaposlenih.