sl Slovenščina

 

 

Drage članice in člani, YOUng-i ter prijatelji AmCham Slovenija. 

Združili bomo šport, posel in zabavo ter sproščeno skočili v poletje. Ob tem pa bomo navijali  za vse teniške igralke in igralce ter zmagovalno dvojico, ki bo odpotovala v New York na US Open 2024*.

 

Če ste ljubitelji tenisa, vas bomo veseli na teniškem turnirju dvojic. Če imate raje sproščeno druženje in navijanje pa se nam pridružite na pikniku platforme YOUng.

 

Če bi radi sodelovali na teniškem turnirju, se pridružili pikniku, ali imate kakršno koli vprašanje, nam lahko pišete na kristjan.pahor@amcham.si

 

 

TENIŠKI TURNIR:

*Glavna nagrada za zmagovalno dvojico: letalski karti in vstopnici za enodnevni ogled grand slam turnirja US Open 2024 v New Yorku. Nagrada je neprenosljiva in se ne more porabiti za drug namen ali izplačati v denarju. Vsi udeleženci turnirja dobijo tudi praktične nagrade.

**Teniški turnir se igra po pravilih »šampanjec« teniškega turnirja dvojic. Število igralcev je omejeno na 60. Velja načelo “first come, first served”. Sodelovanje na turnirju je namenjeno članom AmCham Slovenija in vabljenim gostom, ki jih po prijavi potrdi organizator AmCham Slovenija. Sodelovanje na turnirju ni namenjeno profesionalnim registriranim igralcem.