sl Slovenščina

AmCham poslovno razvojna delegacija

Tradicija in inovacije = Severna & Južna Karolina

 

Od 13. oktobra do 19. oktobra 2024

 

Pridružite se poslovno razvojni delegaciji, ki jo organizirata AmCham Slovenija in Spirit Slovenija in spoznajte zvezni državi, ki sta znani kot hub za »life science«, tehnologijo, proizvodnjo ter napredne energetske rešitve.

SEVERNA KAROLINA

Nekoč tradicionalna južna zvezna država, danes pa hub za »life science«, biotehnologijo in dom mednarodnih podjetij s področja farmacije in biotehnologije. Severna Karolina je dom Univerze Duke in slavnega Research Triangle Parka (RTP), enega največjih raziskovalnih parkov na svetu. RTP gosti številna visokotehnološka podjetja, raziskovalne institucije in zagonska podjetja, ki skupaj spodbujajo tehnološki napredek in inovacije.

JUŽNA KAROLINA

Znana tudi kot središče proizvodne odličnosti v kateri deluje skoraj 500 avtomobilskih podjetij. Poleg proizvodnje so pomembne industrije biotehnologija in energetske rešitve. Tehnološki hub na področju naprednih energetskih rešitev je ena od prioritet gospodarstva te zvezne države, ki je 3. najhitreje rastoča država v ZDA.

Zakaj v Severno in Južno Karolino?

Ker sta zvezni državi znani kot proizvodno središčo, središče za inovacije in imata spodbudno poslovno okolje.

POMEMBNE INFORMACIJE:

Strošek logističnega paketa, ki vključuje povratno letalsko karto v ekonomskem razredu, 3 nočitve v Hotelu**** v Raileghu, Severna Karolina in 3 nočitve v hotelu**** v Columbusu, Južna Karolina ter prevoze v obeh mestih, znaša trenutno 3.970 EUR.

Kotizacija za udeležbo v poslovno-razvojni delegaciji znaša 890 EUR.


 

Pridružite se nam pri raziskovanju presečišča tradicije in inovacij in čim prej javite svoj interes na elektronski naslov vida.dolenc@amcham.si.