sl Slovenščina

Leto 2012 prinaša nove izzive za Slovenijo, Evropo, svet in posameznika.

Kako se bodo nanje odzvali vodilni slovenski poslovni liderji, ki so jih kot svoje vzornike izbrali AmCham Young Professionals, boste izvedeli na AmCham Poslovnem zajtrku, ki bo v petek, 13. januarja 2012, ob 8.00 v Hotelu Slon, Dvorana Kavarna, Slovenska cesta 34, Ljubljana.

Vključite se v iskanje pravih odgovorov skupaj z gosti:

dr. France Arhar, predsednik uprave UniCredit banka Slovenija

Sandi Češko, predsednik uprave Studio Moderna Group

Tatjana Fink, MBA, glavna direktorica Trimo

Matej Potokar, MBA, generalni direktor Microsoftove enote za storitve v Srednji in Vzhodni Evropi

Enzo Smrekar, MBA, višji izvršni direktor in član uprave Droga Kolinska

Pogovor bosta vodila dr. Maja Bogataj Jančič, LL.M.(Harvard) LL.M. (Torino) ustanoviteljica Inštituta za intelektualno lastnino in Alen Kobilica, človek, ki ga zaznamujejo ekstremni uspehi in ekstremne preizkušnje.

Veselimo se srečanja z vami!

mag. Ajša Vodnik

Izvršna direktorica AmCham Slovenija

& Ekipa AmCham

Prosimo, da svojo udeležbo nujno potrdite najkasneje do srede, 11. januarja 2012, na elektronski naslov: office@amcham.si. Za člane AmCham-a je udeležba brezplačna, za nečlane pa 50 EUR (DDV ni vključen). Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda. Več informacij na www.amcham.si. Število mest je omejeno. V primeru prevelikega števila prijav velja sledeče pravilo. Patroni 5 sedežev, corporate in business člani 2, entrepreneur, small business in non-profit člani 1 sedež.

Vodilni poslovni liderji 2011/2012 po izboru AmCham Young Professionals

Igor Akrapovič

dr. France Arhar

Ivo Boscarol

Jože Colarič

Sandi Češko

Tatjana Fink, MBA

Jože Mermal

Joc Pečečnik

Matej Potokar, MBA

dr. Danica Purg

Enzo Smrekar, MBA

mag. Dejan Turk

»Naloga človeka je, da misli … in kot je nekoč dejal Thomas J. Watson, ustanovitelj podjetja IBM, vsi problemi na svetu bi bili lahko rešljivi, če bi ljudje le bili pripravljeni misliti. To drži tudi danes, ko smo priča precejšnjim družbenim in gospodarskim izzivom. V času, ko bi temelje poslovanja morali postavljati integriteta in poslovna etika, ena osrednjih vrednot vodstev pa biti medosebno spoštovanje in odgovorno delovanje.” – Roman Koritnik, generalni direktor IBM Slovenija

IBM CEO Study 2010