sl Slovenščina

Slovenija potrebuje dober bančni sistem za podporo in razvoj gospodarstva.

Kako to doseči je vprašanje, ki ga bomo zastavili našim gostom na AmCham Poslovnem zajtrku, ki bo v četrtek, 25. oktobra 2012, od 8.00 do 9.30, v Austria Trend Hotel Ljubljana, dvorana Janus, Dunajska 154, Ljubljana.

Strokovnjaki in odločevalci, ki bodo tokrat z nami delili poglede in mnenja so:

Mark Batten, Partner, PWC, UK, ki je svetoval Irski in Britanski vladi pri prestrukturiranju bank;

Janko Medja,MBA, predsednik uprave NLB d.d., z bogatimi izkušnjami v bančništvu je nedavno prevzel izziv vodenja največje slovenske banke;

Izr. prof. dr. Marko Košak, predstojnik katedre za denar in finance, Ekonomska fakulteta Univerza v Ljubljani, katerega doktorska disertacija govori prav o učinkovitosti in strukturi bančnega trga v Sloveniji;

dr. Dejan Krušec, državni sekretar, Ministrstvo za finance Republike Slovenije, ki je pred tem od leta 2006 deloval v Evropski centralni banki na področjih obremenitvenih testov, kapitalske ustreznosti evropskih bančnih institucij, prestrukturiranja in bančne solventnosti.

Okroglo mizo bo vodila Nevenka Črešnar Pergar, direktorica NP Consulting, ki je tudi lokalni partner ING.

Prijazno vabljeni!

mag. Ajša Vodnik

Izvršna direktorica

Ameriška gospodarska zbornica

in Ekipa AmCham

Prosimo, da svojo udeležbo nujno potrdite najkasneje do torka, 23. oktobra 2012, na elektronski naslov: office@amcham.si. Za člane AmCham-a je udeležba brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo 1 kotizacijo v višini 25 EUR. Kotizacija za nečlane je 50 EUR (DDV ni vključen).

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda. Več informacij na www.amcham.si.