sl Slovenščina

Za dvig konkurenčnosti slovenskega gospodarstva je pomembna dobro organizirana infrastruktura, energetska učinkovitost in prilagodlivejše prostorsko urejanje.

Kakšne spremembe na teh področjih bodo uvajali na Ministrstvu za infrastrukturo in prostor?

Gost novembrskega AmCham Poslovnega zajtrka bo minister, ki prihaja iz gospodarstva. Gospod Samo Omerzel, minister za infrastrukturo in prostor se je v poslovnem svetu se je izkazal s sposobnostjo realizacije idej in ustvarjanja delovnih mest ter uspel tudi v mednarodnih poslovnih vodah. Ali ima tudi kot minister posluh za potrebe gospodarstva?

Pogovor z ministrom bo vodila Nevenka Črešnar Pergar, sopredsedujoča AmCham Komisiji za okolje in prostor.

Vabimo vas na AmCham Poslovni zajtrk, ki bo potekal v sredo 13. novembra 2013, od 8.00 do 9.30, v Hotelu Lev, Vošnjakova ulica 1, Ljubljana.

Prijazno vabljeni!

mag. Ajša Vodnik

Izvršna direktorica AmCham Slovenija & Ekipa AmCham

Prosimo, da svojo udeležbo nujno potrdite najkasneje do ponedeljka, 11. novembra 2013 na povezavi http://amchamslo.eventbrite.com/.

Za člane AmCham-a je udeležba brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo 1 kotizacijo v višini 25 EUR. Kotizacija za nečlane je 50 EUR (+ DDV). Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo zaračunali kotizacijo v višini 50 EUR + DDV.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda.