sl Slovenščina

Zadnji AmCham Poslovni zajtrk pred poletjem, zadnji, na katerem bomo imeli priložnost gostiti ameriškega veleposlanika Joseph A. Mussomelija, in prvi, ki ga bomo organizirali v okviru konference FEEL 2013 bo posvečen etičnemu voditeljstvu. Etični voditelji v poslu, politiki in diplomaciji so tisti, ki vzpostavljajo zaupanje. In Slovenija potrebuje zaupanje ZA UPANJE.

Uvodni nagovor na AmCham Poslovnem zajtrku z naslovom Vzpostavljanje etičnega voditeljstva: okolje, ljudje, ideje in namen, bo imela posebna gostja iz ZDA, Lisa Stewart, direktorica Institute for Business in Society (IBiS), Poslovna šola Darden School of Business, Univerza v Virginiji. Raziskovalni center IBiS je eden vodilnih svetovnih pobudnikov za vzpostavljanje mreže informacij, predlogov, konkretnih rešitev in sodelovanja med gospodarstvom in družbo s poudarkom na promociji etičnih poslovnih liderjev, ki lahko s pomočjo svoje vloge v poslu pozitivno delujejo na skupnost.

Uspešna poslovna ženska Biljana Weber, generalna direktorica Microsoft Slovenija, bo z gostoma Liso Stewart in Nj.Eksc. Josephom Mussomelijem, veleposlanikom Združenih držav Amerike v Sloveniji, iskala odgovore, kako lahko poslovni svet doprinese k vzpostavljanju etične družbe in pomaga razvijati etične voditelje.

Posebna ponudba za člane AmCham na Konferenci FEEL 2013- nujna navedba članstva v AmCham.