sl Slovenščina

Kako ponovno spremeniti Slovenijo v zgodbo o uspehu? Kje sploh začeti? Dragocene izkušnje in znanja liderjev iz Slovenije in tujine v časih, ko se zdi, da uspešnih in kredibilnih liderjev skorajda ni več.

Združil je talent s kompromisi, vrednotami in timskim delom. Trenerju Guardioli je uspelo v treh letih preleviti nogometni klub Barcelona v najboljšo ekipo na svetu. Je mogoče tak način dela prenesti tudi na podjetja in institucije. Uvodni nagovor bo imel avtor knjige Metoda Guardiola, Miguel Angel Violan, eden vodilnih španskih korporativnih komunikatorjev.

Gostje okrogle mize pa bodo ugledni slovenski in tuji poslovni liderji, ki vodijo regijske in razvojne centre podjetji v Sloveniji:

Maria Anselmi, generalna direktorica, Bisnode

Roman Koritnik, generalni direktor, IBM Slovenija

Gregor Pilgram, predsednik uprave, Generali zavarovalnica

mag. Vojmir Urlep, predsednik uprave, Lek

Therry Villard, direktor družbe, Goodyear Dunlop Sava Tires

Branko Žibret, partner in vodja tima JV Evrope, A.T. Kearney

Pogovor bosta vodila Petra Kocjan, direktorica, Zavod Ypsilon in Tomaž Lanišek, direktor skupine držav, Goodyear Dunlop Sava Tires in AmCham Top Potential 2011.

Vabimo vas na AmCham Poslovni zajtrk, ki bo v petek, 25. januarja 2013, od 8.00 do 9.30, v Hotelu Lev, Vošnjakova ulica 1, Ljubljana.

Prijazno vabljeni!

mag. Ajša Vodnik

Izvršna direktorica AmCham Slovenija & Ekipa AmCham

Za člane AmCham-a je udeležba brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo 1 kotizacijo v višini 25 EUR. Kotizacija za nečlane je 50 EUR (DDV ni vključen).

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda. Več informacij na www.amcham.si

ali office@amcham.si.