sl Slovenščina


AmCham Slovenija organizira AmCham Poslovni zajtrk:


Spreminjajoč se svet: kako čutimo in soustvarjamo novo realnost?


Panoramski pogled: Kakšna je vloga posameznika, gospodarstva, politike in družbe v novem svetu?Teresa Kennedy, podjetnica, ki razume, da so za uspeh posameznika znotraj nove realnosti ključni zavestna osredotočenost, obvladovanja stresa in celostno zdravje.  


Christel Hofman, izkušena strokovnjakinja na področju upravljanja sprememb, ki spreminjajo realnost družbe. Vodenje brez šefov – realnost ali iluzija?


Prof. Mark V. Vlasic, profesor prava in filmski producent ter nekdanji vojak in diplomat, ki je delal v Beli hiši, Pentagonu, Svetovni banki, Združenih narodih in velikih mednarodnih podjetjih ter razume, kaj nova realnost pomeni za politične in gospodarske organizacije.


Slovenci, ki soustvarjajo novo realnost
Dr. Aleks Jakulin, nekdanji profesor na Univerzi Columbia, doktor računalništva, podjetnik in dobitnik nagrade evropskega združenja za umetno inteligenco za najboljše doktorsko delo leta 2005 na temo umetne inteligence. 


Andrej Pečjak, slovenski inovator in vizionar električne mobilnosti. 


Dr. Matjaž Humar, raziskovalec, ki je na podoktorskem delu na Medicinski fakulteti Univerze Harvard prvič vgradil laser v človeško celico.


Tim Mitja Žagar, podjetnik, ki razvija tehnologijo blockchain in ustvarja prihodnost nove ekonomije. 


Teme


Kakšna bo vloga posameznika, politike, gospodarstva in družbe v prihodnosti? 

Kako premostiti vrzel med realnostjo in bližnjo prihodnostjo? 

Smo pripravljeni na številne izzive, s katerimi se bomo srečevali v prihodnosti? Kako soustvarjati novo realnost, namesto da se ji le prilagajamo?Izzive spremenjene realnosti in bližnje prihodnosti bo naslovila mag. Ajša Vodnik, izvršna direktorica, AmCham Slovenija. 


AmCham Poslovni zajtrk bo potekal v torek, 5. septembra 2017, na Bledu. Ponosni smo, da bo to uvodni dogodek Poslovnega Strateškega foruma Bled, ki bo letos osredotočen na vlogo inovacij v spreminjajočem se svetu in nove realnosti. PrijaveZaradi partnerske narave dogodka je število mest omejeno, prednost imajo AmCham Patron člani in tisti, ki so prejeli vabilo. Če vabila niste prejeli, lahko s prijavo vseeno izkažete svoj interes, ki ga bomo potrdili, v koliko bodo še prosta mesta. 


Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.