sl Slovenščina


AmCham Komisija za zdravstvo in kakovost bivanja vas v sodelovanju z Veleposlaništvom

Kraljevine Nizozemske vljudno vabi na AmCham Poslovni zajtrk:


Slovensko zdravstvo na prelomnici


Kako ohraniti vzdržen, solidaren in dostopen zdravstveni sistem?


Pridružite se nam v sredo, 6. februarja 2019, od 8.30 do 10.00, Austria Trend Hotel, Dunajska 154, Ljubljana.Naši gostje bodo:


red. prof. dr. Igor Masten, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani

Rudy Douven, zdravstveni ekonomist in svetovalec pri Netherlands Bureau for Eonomic Policy Analysis in na Univerzi Erasmus v Rotterdamu

Igor Schoonbrood, svetovalec Univerzitetnega medicinskega centra v Maastrichtu – Maastricht UMC+TEME:


Javno zdravstvo pomeni dostopnost kakovostnih zdravstvenih storitev v razumnem času in dostojanstveno obravnavo, ne glede na izvajalca.Nujno je uvajanje pravno-organizacijskih sprememb, ki omogočajo sodobno vodenje bolnišnic z jasno odgovornostjo, stimulacijo in pooblastili. Razumevanje in pravo zajemanje podatkov omogočata učinkovitost in izboljšave pri vodenju javnih zavodov, tako s stališča stroškov kot zagotavljanja kakovosti oskrbe pacientov.Pogovor z gosti bo vodila Jadranka Jezeršek Turnes, Kontekst svetovanje, in svetovalka AmCham Komisije za zdravstvo in kakovost bivanja. Partner dogodka:Prijave:Prosimo, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do ponedeljka, 4. februarja 2019, do 12.00 ure.


Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.