sl Slovenščina

Novo leto prinaša nove energije, zato bo prvi AmCham Poslovni zajtrk v letu 2014 nekoliko drugačen. Potekal bo v sklopu »Leadership & Entrepreneurship Days«, v organizaciji Podjetniške mreže CEED.

Poseben gost iz ZDA Jerry Colonna bo uvodoma govorili o temi »premagati strah, kreirati in živeti vizijo«, potem pa v pogovoru izzval predstavnike treh sfer- gospodarstva, izobraževalnega sistema in medijev-, ki lahko pripomorejo k vnovičnemu zagonu družbe.

Pridružite se nam na AmCham Poslovnem zajtrku v torek, 14. januarja 2014, tokrat od 9.00 do 10.30, v hotelu Slon, dvorana Kavarna, Slovenska 34, Ljubljana.

V vlogi moderatorja bo tokrat Jerry Colonna, priznan ameriški investitor, ki je med prvimi investiral v Twitter, Lycos in Geocities pa tudi v slovensko Zemanto; danes svetovno znan licencirani coach; prejemnik mnogih nagrad in navdihujoč so-govornik; človek, ki ga je Upside Magazine imenoval za enega najvplivnejših ljudi sodobne ekonomije, Forbes ASAP pa postavil na seznam najboljših in najvplivnejših investitorjev.

Gostje:

dr. Jernej Pikalo, minister za izobraževanje, znanost in šport R Slovenije

špela šipek, dolgoletna novinarka in urednica

mag. Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil in predsednik Združenja Manager


Prosimo, da svojo udeležbo nujno potrdite najkasneje do petka, 10. januarja 2014 na povezavi http://amchamslo.eventbrite.com

Za člane AmCham-a je udeležba brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo 1 kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda.

Več informacij na www.amcham.si ali office@amcham.si

V sodelovanju s: CEED Slovenia, podjetniška mreža v okviru »Leadership & Entrepreneurship Days«

Prihod Jerryja Collone v Slovenijo je omogočil Si.mobil