sl Slovenščina

Letošnji decembrski petek, 13. je težko pričakovan datum. Vi se na ta dan ne pozabite prijaviti na AmCham Poslovni zajtrk. V AmCham Slovenija smo prepričani, da se bo svet in z njim Slovenija vrtela še naprej in kot vedno optimistično zremo v naslednje leto. Na petek 13. si brez vraževerja zaželite vsaj eno željo za Slovenijo, seveda pa se ne pozabite prijaviti na AmCham Poslovni zajtrk.

Vabimo vas na prednovoletni AmCham Poslovni zajtrk, ki bo v torek, 17. decembra 2013, od 8.00 do 9.30 ure, v Austria Trend Hotel Ljubljana, Dunajska 154, dvorana Janus.

Na tri vprašanja KAKO?

• naj bi potekala sanacija slovenskega bančnega sistema;

• bo potrebna dokapitalizacija bank vplivala na slovenske javne finance;

• blažiti prilagajanje, stimulirati rast in ohranjati delovna mesta v teh razmerah;

bodo odgovarjali ugledni slovenski in tuji gostje prednovoletnega AmCham Poslovnega zajtrka.

Z nami bodo:

Michael Doran, partner, White & Case, Capital Markets Group, London

Torbjörn Mansson, CEO, Družba za upravljanje terjatev bank-DUTB

Janko Medja, Predsednik uprave in CEO, Nova Ljubljanska banka d.d.

Nick Smith, partner, KPMG, Restructuring group, London

Pogovor bosta vodila Nevenka Črešnar Pergar, direktorica NP Consulting in izr. prof.dr. Marko Košak, Predstojnik Katedre za denar in finance, Ekonomska fakulteta v Ljubljani.

Prosimo, da svojo udeležbo nujno potrdite najkasneje do petka, 13. decembra 2013 na povezavi http://amchamslo.eventbrite.com/

Za člane AmCham-a je udeležba brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo 1 kotizacijo v višini 25 EUR. Kotizacija za nečlane je 50 EUR (+ DDV). Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo zaračunali kotizacijo v višini 50 EUR + DDV.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda.


Več informacij na www.amcham.si ali office@amcham.si