sl Slovenščina

Slovenija je pred izzivom kako upravljati z državnim premoženjem. Korporativno upravljanje – kakšen model je najbolj primeren? Je država lahko dober lastnik? Tuji investitorji, kaj iščejo in kaj pričakujejo. Primeri dobrih praks iz Slovenije in tujine. Odgovornost uprave in vloga dobrih nadzornikov za uspešen razvoj podjetja.

Vključite se v pogovor z vrhunskimi gosti:

Damian Beaven, partner, White& Case

mag. Irena Prijović, generalna sekretarka, Združenje nadzornikov Slovenije

Matjaž Schroll, izvršni direktor, Templeton Emerging Markets Group

dr.Yuri Sidorovich, predsednik uprave in revizijski partner Deloitte

Pridružite se nam na AmCham Poslovnem zajtrku, v petek, 15. junija 2012, ob 8.00 uri, v Austria Trend Hotelu, dvorana Janus, Dunajska c. 154, Ljubljana.

Okroglo mizo bo vodil mag. Peter Ribarič, ki je pridobil izkušnje s področja upravljanja podjetij – v vlogi direktorja in nadzornika podjetij v domači ter tuji lasti – kot tudi pri zagonu novih podjetij.

Vljudno vabljeni!

mag. Ajša Vodnik

Izvršna direktorica

Ameriška gospodarska zbornica

in Ekipa AmCham

Prosimo, da svojo udeležbo nujno potrdite najkasneje do srede 13. junija 2012, na elektronski naslov: office@amcham.si. Za člane AmCham-a je udeležba brezplačna, velja pa naslednje določilo:

za patrone do 3 osebe, za kategoriji corporate in business do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo 1 kotizacijo v višini 25 EUR. Kotizacija za nečlane pa je 50 EUR (DDV ni vključen).

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda. Več informacij na www.amcham.si.