sl Slovenščina


AmCham Slovenija vas vljudno vabi na AmCham Poslovni zajtrk:


Moč povezanosti


Pogled generacij


Pridružite se nam v petek, 16. novembra 2018, od 8.30 do 10.00,  Best Western Premier Hotel Slon, Slovenska cesta 34, Ljubljana.


Naši gostje bodo:


Marko Voljč, prvi predstavnik Slovenije v Trilateralni komisiji. Bančnik. Predsednik in soustanovitelj, Adriatic Council.

Hans Wijers, predsednik upravnega odbora Heineken N.V. Predsednik nadzornega sveta, ING. Nekdanji izvršni direktor in član izvršnega odbora, AkzoNobel. Nekdanji nizozemski minister za gospodarstvo in nekdanji nizozemski minister za finance.

Sonja Šmuc, generalna direktorica, Gospodarska zbornica Slovenije.

Claudia Olsson, ustanoviteljica in generalna direktorica, Exponential AB. Mlada globalna voditeljica, Svetovni gospodarski forum. Članica programa David Rockefeller Fellows. 

Mark Boris Andrijanič, predstavnik za srednjo in vzhodno Evropo, Uber. Član programa David Rockefeller Fellows.Izzivala nas bosta: 


Timotej Šooš, član sveta, SDG 17 Global Council at The Global Councils on Sustainable Development Goals.

Žiga Vavpotič, predsednik upravnega odbora, Outfit7. Alumni programa David Rockefeller Fellows. TEME:

Človeštvo preoblikuje planet. Povezanost ima globalne razsežnosti in prinaša globoke posledice za geopolitiko, ekonomijo, demografijo, okolje in družbeno identiteto.


Ko postajamo bolj in bolj povezani, se generacije bolj in bolj oddaljujejo. Kako naj nastavimo kompas povezljivosti in naslovimo izzive, ki so pred nami?


Kako združiti tehnologijo in človeško prilagodljivost, da bi se lahko hitreje učili in pametneje vladali?


AmCham Poslovni zajtrk poteka ob robu srečanja Trilateralne komisije v Ljubljani. Trilateralna komisija je nevladni, politično usmerjen forum, ki združuje svetovne voditelje iz poslovnega sveta, politike, akademskega sveta, medijev in civilne družbe.


PRIJAVE:Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.