sl Slovenščina


AmCham Slovenija vas vljudno vabi na AmCham Poslovni zajtrk:


Kdo sploh še predstavlja avtoriteto v sodobnem svetu? 


Kakšne avtoritete potrebuje Slovenija, da bi izkoristila svoj potencial?Janez Škrabec, direktor, Riko d.o.o., Manager leta 2017


Dr. Miha Mazzini, pisatelj


Iztok Čop, olimpionik in eden najuspešnejših slovenskih vrhunskih športnikov


Žiga Vavpotič, predsednik upravnega odbora, Outfit7Ker najvišjo avtoriteto v državi predstavlja predsednik države, smo zelo počaščeni, da sta se na naše vabilo odzvala predsedniška kandidata.


Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije, in Marjan Šarec, župan Kamnika,

bosta na AmCham Poslovnem zajtrku soočila svoja mnenja o tematikah, ki zanimajo poslovno skupnost.Teme:


Kakšne osebnostne lastnosti mora imeti nekdo, ki je na določenem področju avtoriteta? Ali moč gospodarskih, političnih in moralnih avtoritet sovpada z njihovim znanjem?

Kdo je primer idealnega voditelja in ali so voditelji sploh še vzor?

Kako h grajenju avtoritet pripomorejo mediji – klasični in družbeni?


Avtoriteta na področju komunikacije, Martina Merslavič, trenerka in vodja regije Adriatic, Own the Room, bo zastavila vsa prava vprašanja. Prijave:Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.