sl Slovenščina


AmCham Slovenija organizira AmCham Poslovni zajtrk:


Katera politična stranka ima najboljši program?


Ključni izzivi: Talenti in prihodnost dela,

kakovost bivanja in referenčna država


AmCham Slovenija, poslovna skupnost priložnosti in optimizma, se zaveda, da je za kakovostno življenjsko in gospodarsko okolje ključen konstruktiven dialog med gospodarstvom, politiko in civilno družbo, zato vas na prvi pomladni dan vabimo na AmCham Poslovni zajtrk.


Pridružite se nam v sredo, 21. marca 2018 od 8.30 do 10.00, Hotel InterContinental, Slovenska cesta 59, Ljubljana. 


Talenti in prihodnost dela – prepoznajmo, razvijajmo, obdržimo in privabimo jih.

Kakovost bivanja – reforma zdravstva in pokojninska reforma.

Referenčna država – vlaganje v znanje in razvoj.


 


Vabljeni predstavniki političnih strank, ki jim javnomnenjske raziskave napovedujejo izvolitev v Državni zbor.


AmCham Poslovni zajtrk bo tokrat potekal v slovenskem jeziku, zagotovili bomo simultani prevod v angleški jezik. PRIJAVE  


 


Zaradi partnerske narave dogodka je število mest omejeno, prednost imajo AmCham Patron člani in tisti, ki so prejeli vabilo. Če vabila niste prejeli, lahko s prijavo vseeno izkažete svoj interes, ki ga bomo potrdili, v kolikor bodo še prosta mesta.


Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.