sl Slovenščina

AmCham Slovenija in AmCham Komisija za zdravstvo vas vljudno vabita na konferenco »Smo res pripravljeni zaupati in uvesti spremembe v zdravstveni sistem«, katere del bo tudi AmCham Poslovni zajtrk.Pridružite se nam v sredo, 25. novembra 2015, Austria Trend Hotel Ljubljana, Dunajska 154, Ljubljana.

  • Od 8.30 do 10.00 AmCham Poslovni zajtrk
  • od 10.00 do 10.30 Čas za jabolko
  • od 10.30 do 11.30 Financiranje in finančna stabilnost zdravstvenega sistema
  • od 11.30 do 12.15 Izzivi organizacijske učinkovitosti zdravstvenega sistema
  • od 12.15 do 13.00 Sistem vrednotenja tehnologij in uvajanje inovacij v zdravstvo
  • od 13.00 do 14.00 Lahko kosilo in druženje___________________________________________________________________________________________________________________________________________________AmCham poslovni zajtrk. Druženje z vsebino.

Človek v središču zdravstvenega sistema

Primeri dobrih praks in izpeljanih reformKako vzpostaviti finančno vzdržen zdravstven sistem, kjer je pacient kralj, zdravniki in zdravstveno osebje pa imajo najboljše pogoje za delo?

Kateri deležniki so ključni za uspešno izpeljavo zdravstvene reforme? Je možno sobivanje zasebnega in javnega?Uvodni pozdrav: Agata Jakončič, članica Sveta guvernerjev, AmCham SlovenijaUvodni nagovor: predstavnik Ministrstva za zdravje Republike Slovenije vabljenIzkušnje in pogled gostov iz tujine bo soočila

mag. Ajša Vodnik, Izvršna direktorica AmCham Slovenija


Pokrovitelj poslovnega zajtrka:

Medijska partnerja:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Konferenca:

Smo res pripravljeni zaupati in uvesti spremembe?

Uvodni nagovor:

Predstavnik veleposlaništva kraljevine Nizozemske v Sloveniji.Konferenco bo vodila Jadranka Jezeršek Turnes, Kontekst svetovanje.

Sledi neformalno druženje in kosilo. Prijazno vabljeni, da ostanete z nami.

Partner konference:

Podporniki Komisije za zdravstvo:

Uradni prevoznik: