sl Slovenščina


AmCham Slovenija vas vljudno vabi na AmCham Poslovni zajtrk:


Ima Slovenija talent za talente?


Ključna tema za pogovore na vrhu.


Pridružite se nam v četrtek, 18. oktobra 2018, od 8.30 do 10.00,  Kongresni center Brdo, Brdo pri Kranju, Predoslje 39, 4000 Kranj.


Naši gostje bodo:


Prof. dr. Aljoša Valentinčič, Katedra za denar in finance, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani

Maria Melkova, vodja skupine Office Business, regija srednjevzhodne Evrope, Microsoft

Deana Jezeršek, soustanoviteljica in vodja izobraževanja in razvoja, LanguageSitter d.o.o., AmCham Top potencial 2017

Mitja Jermol, vodja Centra za prenos znanja na področju informacijskih tehnologij, Inštitut Jožef Stefan

Aleksander Zalaznik, generalni direktor Danfoss Trata in višji podpredsednik DEN Controls, predsednik Združenja ManagerV vlogi aktivnih poslušalcev bosta z nami Nj. eksc. Denis Knobel, veleposlanik Švicarske konfederacije v Sloveniji in Matej Zavrl, glavni direktor, Goodyear Dunlop Sava Tires.


Komuniciranje je ena najpomembnejših veščin talenta. Prava vprašanja bo zastavljala strokovnjakinja na področju komuniciranja Martina Merslavič,

trenerka in vodja regije Adriatic, Own The Room.


TEME:


Kakšno miselnost imajo okolja, v katerih se talenti najbolje počutijo?


Kakšna je prava kombinacija talenta in predanosti za uspeh?


Talent kot posameznik, ki se s pravimi kompetencami znajde povsod. Talent kot del okolja, ki se zaveda njegovega doprinosa ter mu daje priložnosti za rast in razvoj. Talent kot generator napredka v družbi.


 
"Po več kot 20 letih izkušenj v prodaji, marketingu in vodenju, sem spoznal, da je talent brez prave spodbude izgubljen potencial. Zato smo tako Goodyear kot tudi jaz osebno predani temu, da podpiramo talentirane posameznike preko mentorstva in jim nudimo priložnosti za pridobivanje izkušenj iz prve roke."Matej Zavrl, glavni direktor, Goodyear Dunlop Sava TiresPRIJAVE:AmCham Poslovni zajtrk je uvod v mednarodno konferenco Talent šteje, ki bo 18. oktobra 2018, Kongresni center Brdo, Brdo pri Kranju.Več informacij na povezavi www.talentmatters.si.
 

Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.