sl Slovenščina

Sreda, 12. februar 2014 ob 8.30 uri v Austria Trend Hotel Ljubljana

Nekdanji bankir. Novinec na političnem prizorišču. Minister, ki ne govori veliko, v poslovni javnosti- sploh mednarodni- pa si je ustvaril ugled človeka dejanj. Pritiski in pričakovanja so visoka. Bo lahko opravičil zaupanje?

Sanacija bank, privatizacija, davčna politika, upravljanje državnega premoženja je le nekaj tem, o katerih bomo spregovorili z gostom govornikom na AmCham Poslovnem zajtrku v sredo, 12. februarja 2014, od 8.30 do 10.00, v Austria Trend Hotel Ljubljana, dvorana Janus, Dunajska 154, Ljubljana.

Naš gost bo dr. Uroš Čufer, Minister za finance Republike Slovenije.

Pogovor z ministrom bosta vodila Barbara Žibret Kralj, direktorica področja revizije, Deloitte in Matic Vošnjak, partner in direktor, Competo.

Prosimo, da svojo udeležbo nujno potrdite najkasneje do ponedeljka 10. februarja 2014 na povezavi http://amchamslo.eventbrite.com

Za člane AmCham-a je udeležba brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo 1 kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda. Več informacij na www.amcham.si

ali office@amcham.si

Sponzorji: