sl Slovenščina
 Možnosti srečanj v živo so žal še vedno omejene, pomen poslovnega mreženja ter odpiranja in naslavljanja aktualnih tematik pa je še večji, kot je bil. Za vas, naše člane, zato organiziramo eno večjih virtualnih poslovnih mreženj v Sloveniji.


AmCham Slovenija vas vljudno vabi, da se nam pridružite na prvem

virtualnem AmCham Poslovnem zajtrku


Gospodarstvo 2020:

kriza, strah in negotova prihodnost ali priložnost za inovativnost ter trajnostno preobrazbo?


Pridružite se nam v sredo, 10. junija 2020, od 8.30 do 10.00, v živo ali na spletni platformi Zoom.Naši gostje bodo:


JERNEJ VRTOVEC, minister za infrastrukturo Republike Slovenije

NEVENKA KRŽAN, senior partnerka, KPMG

BLAŽ BRODNJAK, predsednik uprave, NLB 

BILJANA WEBER, podpredsednica in glavna direktorica za srednjo in vzhodno Evropo, Rusijo, Turčijo in Afriko, Hewlett Packard Enterprise

NEVENKA ČREŠNAR PERGAR, direktorica, NP Consulting, predsednica AmCham Komisije za spodbujanje investicijTEME:


Posledice epidemije COVID-19 v negotovost postavljajo celotno svetovno gospodarstvo, podjetja, investitorje in njihove zaposlene pa skrbi njihovo preživetje in nepredvidljiva prihodnost. Kakšna je makroekonomska slika globalne ekonomije in kakšne so napovedi za slovensko gospodarstvo?Vloga države in protikriznih ukrepov, pomen novih investicij ter vloga proaktivnih gospodarstvenikov?S kakšnimi izzivi se soočajo banke in ostale finančne institucije na eni strani in kako na drugi strani prispevajo k reševanju gospodarstva?Infrastrukturni projekti kot pomemben multiplikator. Javno zasebna partnerstva kot vir financiranja.   


Kriza kot priložnost za digitalno preobrazbo in trajnostno naravnane poslovnne modele. 


Pogovor bo vodila Ajša Vodnik, generalna direktorica AmCham Slovenija in podpredsednica AmChams in Europe. 


PRIJAVA


Dogodek lahko spremljate preko spletne platforme ZOOM, manjše število udeležencev (30) pa bo na dogodku z nami v živo.Na dogodek se prijavite s spodnjim obrazcem. Link do prenosa boste prejeli dan pred dogodkom. 

 


Če bi se dogodka želeli udeležiti v živo, se prosimo prijavite TUKAJ. Prednost pri udeležbi imajo AmCham Slovenija Patron člani s prijavo do 2. junija. Sicer pa do zapolnitve mest velja pravilo "first come, first served".  


Prijave na dogodek so obvezne. Prijavite se lahko najkasneje do ponedeljka, 8. junija 2020

Dogodek bo tokrat potekal v slovenskem jeziku, brez prevoda. 


Veselimo se priložnosti za srečanje v živo ali virtualno, za mizo ali v virtualnih sobah. 


Partner:
Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.