sl Slovenščina

   AmCham Slovenija vas vljudno vabi na AmCham Poslovni zajtrk:


Družinska podjetja, investicije in zaupanje:

večna ljubezen ali zgolj romanca?Pridružite se nam v sredo, 2. oktobra 2019, od 8.30 do 10.00, Grand Hotel Union, Miklošičeva cesta 1, Ljubljana.*Tokratni AmCham Poslovni zajtrk je uvod v investicijsko in razvojno konference


 Slovenia Business Bridge™. Ključni poudarki: Nj. eksc. Lynda C. Blanchard, veleposlanica ZDA v Sloveniji

Primer iz prakse: Miran Kozjek, direktor, Trival antene

Povezovalec dogodka: Jaka Repanšek, ustanovitelj, RePublis in sopredsedujoči AmCham Komisiji za intelektualno lastninoTEME:


Kateri so največji izzivi pri širitvi družinskega podjetja?

 Kako najti pravo ravnotežje med rastjo podjetja in družinskimi vrednotami?

Kako rasti globalno, a še vedno voditi z jasno vizijo in navdihom, ki temelji na vrednotah? 

Sposobnost graditi vzajemno zaupanje s ključnimi interesnimi skupinami in deležniki je eden najpomembnejših elementov prihodnjega razvoja, nadaljne rasti ter zdravega in uspešnega poslovanja.


Matej Zavrl, glavni direktor, Goodyear Dunlop Sava Tires, d. o . o.PRIJAVA


Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.