sl Slovenščina

AmCham Slovenija vas vljudno vabi na AmCham Poslovni zajtrk:


Ali Slovenija čuti investitorje?


Izkušnje investitorjev v središču Evrope.


Sreda, 19. april 2017, od 8.30 do 10.00,

Best Western Premier Hotel Slon,
Slovenska cesta 34, Ljubljana.Slovenija ima strateško lego v središču Evrope, visoko razvito infrastrukturo in izobraženo delovno silo. Smo v zgornji četrtini svetovnih držav po inovacijah in konkurenčnosti okolja za razvoj talentov. V zadnjem letu smo dosegli enega največjih napredkov na področju razvoja informacijske družbe.


Ali smo zanimivi za tuje investitorje? Kako jih sprejemamo?


Svoje izkušnje bodo z nami delili lastniki in vodilni v mednarodnih podjetjih, ki so v zadnjih letih investirali v Sloveniji.


Svoja mnenja in poglede bodo kot ključni poslušalci dodali:

Rob Irving, partner, Dentons

Michał Kędzia, partner, Enterprise Investors

Matjaž Schroll, partner, Franklin Templeton Investments

Georgios Triantafyllou, izvršni direktor, Goldman Sachs International    


AmCham Poslovni zajtrk bo potekal v okviru 4. Investicijske in razvojne konference Slovenia Business BridgeTM: Priložnosti v središču sprememb.
Prijava na dogodek:


Pred prijavo preberite pogoje spodaj. Prijave so odprte do srede, 12. aprila 2017, do 16. ure. Število mest je omejeno. Zaradi izjemnega zanimanja vas prosimo za čimprejšnjo prijavo. Velja pravilo »first come, first served«.


  


Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za Patrone do 3 osebe, za kategorijo Corporate do 2 osebi, za kategorijo Entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo Non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.