sl Slovenščina

Slovenija se približuje najvišjemu številu brezposelnih odkar je samostojna država. Se tega dejstva dovolj zavedamo?


Eden največjih izzivov je, kako pridobiti nova in zadržati obstoječa delovna mesta.

Kako doseči preobrat in povečati zaposlenost?Kakšni so največji problemi, s katerimi se soočajo zaposlovalci?

Je visoko izobražena delovna sila res še slovenska prednost?Kako vključiti mlade, katerih nezaposlenost strmo narašča?Pridružite se nam na AmCham Poslovnem zajtrku, ki bo potekal v petek 21. marca 2014 od 8.30 do 10.00, v Hotelu Mons, Pot za Brdom 4, Ljubljana.Gostje govorniki bodo:

Dejan Levanič, državni sekretar, Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije

Nevenka Oštarjaš, HR IBM in sopredsedujoča AmCham Delovno pravni komisiji

Bogdan Radaković, kadrovski direktor, Goodyear Dunlop CSEE

Branko Žibret, partner, A.T. Kearney

In peti gost ste Vi, saj bi želeli o tej izjemno pereči temi slišati vaše mnenje.Pogovor bo vodila Petra Kocjan, direktorica Zavoda Ypsilon.Prosimo, da svojo udeležbo nujno potrdite najkasneje do srede 19. marca 2014 s klikom na rdeče modro ikono (datum/register) ob dogodku na naši vstopni strani.

Za člane AmCham-a je udeležba brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda. Več informacij na www.amcham.si ali office@amcham.si


Pokrovitelj: