sl Slovenščina

Vljudno vas vabimo na AmCham Poslovni zajtrk, v petek, 21. septembra 2012, od 8.00 do 9.30, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17, Velika dvorana Mercator, ki bo tokrat v okviru FDI Summit 2012. Ugledni gostje bodo, skupaj z nami, iskali možnosti in priložnosti za Slovenijo v času velikih globalnih izzivov.

Posebni gost bo dr.Gregor Virant, predsednik Državnega zbora R Slovenije.

Uvodni nagovor bo imel futurist Jerome C. Glenn, Direktor Millennium Project,ki je letošnji glavni gost Ljubljana Foruma.

Na okrogli mizi bodo sodelovali:

Sandi Češko, predsednik uprave Studio Moderna Group

Donald L. Plusquelic, župan mesta Akron, Ohio, ZDA

Sanjiivv R Sharma, glavni direktor Partners&Company, Kuvajt,

ki prihaja v Slovenijo na povabilo Connected World.

Moderatorja okrogle mize bosta Slovenka, ki je končala Harvard, AmCham Top potencial leta 2012 Nana Šumrada Slavnič, doctor iuris, PWC in Mark Ypinga, Nizozemec, ki zadnje pol leta vodi mednarodno farmacevtsko podjetje Merck Sharp & Dohme Slovenija.

mag. Ajša Vodnik

Izvršna direktorica

Ameriška gospodarska zbornica

in Ekipa AmCham

Prosimo, da svojo udeležbo nujno potrdite najkasneje do srede 19. septembra 2012, na elektronski naslov: office@amcham.si. Za člane AmCham-a in udeležence FDI Summit-a je udeležba brezplačna, za člane AmCham velja naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo 1 kotizacijo v višini 25 EUR.

Kotizacija za nečlane je 50 EUR (DDV ni vključen).

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda. Več informacij na www.amcham.si.