sl Slovenščina

Če smo se dolga leta skrivali za t.i. »nacionalnim interesom« je zdaj jasno, da tuje neposredne investicije potrebujemo in hočemo. Jih še lahko dobimo? Privatizacija je nujna, kakšen bi bil njen najboljši potek?

Korporativno upravljanje, ki prinaša rezultate in vzpostavlja zaupanje in ne mešetarjenje za posameznike . Transparentnost kot osnova in vrednota.

Tokratni AmCham Poslovni zajtrk bo potekal v okviru FDI Summit 2013. Veseli bomo tudi vaših odzivov na aktualno tematiko, zato vas vabimo, da se nam pridružite v torek, 17.septembra, od 8.00 do 9.45 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17, Velika dvorana Mercator.

Gostje govorniki:

red. prof. dr. Marko Jaklič, Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Matej Potokar, MBA, Predsednik AmCham Slovenija in generalni direktor Microsoftove enote za storitve v Srednji in Vzhodni Evropi

dr. Yuri Sidorovich, odgovorni partner Deloitta v Sloveniji

Enzo Smrekar, Višji izvršni direktor in član uprave Droga Kolinska d.d.

Sonja Šmuc, izvršna direktorica Združenja manager

Uvodni nagovor bo imel Nj.Eksc. Joseph A. Mussomeli, veleposlanik Združenih držav Amerike v Republiki Sloveniji.

Pogovor bo vodil Jaka Repanšek, MBA.

Prosimo, da svojo udeležbo nujno potrdite najkasneje do ponedeljka, 16. septembra 2013 na povezavi: http://amchamslo.eventbrite.com.

Za AmCham člane in udeležence FDI Summit je udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku brezplačna, velja pa za člane naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za corporate do 2 osebi in za ostale 1 oseba brezplačno. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo polovico običajne kotizacije v višini 25 EUR (DDV ni vključen).

Ponosni smo, da smo partnerji FDI Summit 2013, ki ponuja zanimiv program www.fdi.si, za člane AmCham pri udeležbi na FDI Summit 2013 velja posebna ponudba. Prijave in informacije goran.mladenovic@sloveniatimes.si.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda. Več informacij na www.amcham.si.