sl Slovenščina

AmCham Slovenija vabi talente vseh generacij na AmCham Poslovni zajtrk:


Globalna tekma za talente


 Kateri so nujni pogoji, da lahko v državo pridobimo najbolj zaželene kadre?


Torek 31. januarja 2017, od 8.30 do 10.00,

Hotel Lev,
Vošnjakova 1, Ljubljana.O talentih smo včasih govorili v svetu športa, zabave, glasbe. Danes je to ključna tema poslovnega  sveta.

Kljub tehnološkemu napredku je globalna tekma za talente vedno bolj napeta. Ljudje, njihovi talenti, znanja in veščine so tisti, ki vodijo inovacije, premikajo meje razvoja in ustvarjajo prihodnost.

Odločevalci v državi morajo razumeti razvojne trende in skozi fleksibilne izobraževalne sisteme usmerjati talente na prava področja.  

Ali imajo podjetja v Sloveniji primerne strategije – kako privabiti, razvijati in obdržati talente?

Kadrovniki nove dobe se zavedajo, da je upravljanje s talenti ključna usmeritev podjetij za uspeh.


Skozi AmCham Poslovni zajtrk nas bo vodil Matic Vošnjak, partner in direktor podjetja Competo ter sopredsedujoči AmCham Komisiji za prihodnost dela in izobraževanja.Prijava na dogodek:


Pred prijavo preberite pogoje spodaj. Prijave so odprte do petka, 27. januarja 2017. 


Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba na petih Poslovnih zajtrkih v letu. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.