sl Slovenščina

AmCham Slovenija vas vljudno vabi na AmCham Poslovni zajtrk, v jutru, ko se za ZDA piše zgodovina:


Ameriške volitve, dan po tem …


Se bo kaj spremenilo za Slovenijo in Evropo?

Gospodarske priložnosti in politične posledice?


Pridružite se nam v sredo, 9. novembra 2016, od 8.30 do 10.30, Grand Hotel Union, Mikošičeva 1, Ljubljana.Teme:


Prihajajoča politična sprememba je v središču razprav. Prinaša posledice za globalno gospodarstvo, politiko in družbo.Kaj se bo dogajalo s slovenskim izvozom v ZDA? Je Slovenija zanimiva za ameriške investitorje?Kaj je bilo odločilno za zmagovalko ali zmagovalca? Prihaja čas žensk? Se bo strategija zmagovalca spremenila?Decentralizacija moči in vpliv na državo? Vlade in regulatorji morajo, spričo hitrosti sprememb,  tesneje sodelovati z gospodarstvom in civilno družbo.Pozdravni nagovor: Nj. Eksc. Brent R. Hartley, veleposlanik ZDA v Republiki Sloveniji.


Skozi rezultate volitev nas bo vodila Martina Merslavič, svetovalka za komuniciranje in javno nastopanje, Own The Room.


                                            Pokrovitelj:                                         Medijska partnerja


                                         Prijava na dogodek:


Pred prijavo preberite pogoje spodaj. Prijave so odprte do ponedeljka, 7. novembra 2016.Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.