sl Slovenščina

   AmCham Slovenija vas vljudno vabi na AmCham Poslovni zajtrk


Sodelovanje v digitalni dobi – vloga posameznika in skupnosti


Pridružite se nam v petek, 14. oktobra 2016, od 8.30 do 10.00, Best Western Premier Hotel Slon, Slovenska cesta 34, Ljubljana.


Poslovni zajtrk bo potekal v okviru evropske konference AmChams in Europe 2016, ki jo prvič s ponosom gostimo v Sloveniji. AmChams in Europe združuje 46 AmChamov iz 44 evropskih in evrazijskih držav.Teme:


Digitalna transformacija spreminja vlogo in moč posameznika v družbi in gospodarstvu.


Kako se spreminja naš občutek o zasebnosti, predstave o lastništvu? Kako bomo sodelovali in razvijali lastno kariero? Vključenost ali odtujenost?


Kaj je inoviranje s partnerji? Kako bo spremenilo način delovanja podjetij?


Decentralizacija moči in vpliv na državo? Vlade in regulatorji morajo, spričo hitrosti sprememb,  tesneje sodelovati z gospodarstvom in civilno družbo.


Prijave so odprte do 12. oktobera 2016


Navdihujmo pozitivne spremembe skupaj!


Pokrovitelj:      Medijska partnerja:


    


Prijava na dogodek:


Pred prijavo preberite pogoje spodaj.
Udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na Poslovnih zajtrkih brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.