sl Slovenščina

 

Dragi člani AmCham Slovenija,

Slovenija – inovativna država s konkurenčnim gospodarstvom, ki v nenehno spreminjajoči digitalni dobi lovi korak z najbolj naprednimi državami, obenem pa zagotavlja odličen javni servis, družbo blaginje in napredka. Je to le iluzija ali verjeten scenarij? Komisije, ki delujejo v okviru AmCham zagovorništva želijo Slovenijo, ki bo prva izbira investitorjev, privlačna za talente, s predvidljivim poslovnim okoljem in javnim servisom, ki je v službi državljanov.

Vabimo vas, da se nam pridružite na prvem AmCham Fokusu v letošnjem letu, na katerem bomo predstavili ključne tematike, ki so po mnenju podjetij pomembne za razvoj, prisluhnili vašim predlogom ter govorili o tem ali je Slovenija pravna ali zgolj upravna država.

V pogovoru z Alešem Lundrom bomo osvetlili Slovenijo, kot (u)pravno državo; govorili bomo o predvidljivosti slovenskega poslovnega okolja, ki odpira oziroma omejuje investicijske priložnosti.

Sopredsedujoči dela AmCham komisij- Komisije Pripravljeni na prihodnost, Komisije za intelektualno lastnino, Komisije za zdravstvo in  kakovost bivanja, Komisije za prihodnost dela in izobraževanja, Finančne komisije bodo predstavili svoje poglede in prednostne tematike zagovorništva letošnjega leta.

Dr. Boris Horvat,  Jaka Repanšekmag. Janko Burgarmag. Sanja Savič in mag. Žiga Vižintin se bodo osredotočili na tematike zdravja, ljudi in znanja, mednarodne konkurenčnosti, trajnosti in družbe blaginje.

Pogovor bosta vodili mag. Mojka Mišič, direktorica komuniciranja in zagovorništva AmCham Slovenija in Vida Dolenc Pogačnik, COO in direktorica mednarodnega sodelovanja.   .

Bodite del kulture dialoga in se nam pridružite v četrtek, 29. 2. 2024, od 9.00 do 10.15, v Best Western Premier Hotelu Slon, Slovenska cesta 34, Ljubljana.

Prijavite se lahko prek povezave na vabilu, ki ste ga že prejeli po elektronski pošti. Tisti, ki vabila niste prejeli in vas dogodek zanima, nam lahko pišete na office@amcham.si.

 

Število mesto je omejeno zato velja pravilo »first come, first served«. 

Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku, z možnostjo prevajanja v angleški jezik.