sl Slovenščina 


AmCham Komisija za zdravstvo in kakovost bivanja vas vabi na zdravo kosilo in AmCham Fokus:Dobre rešitve v zdravstvenih sistemih  – uporabimo 'terapije', ki dokazano delujejo

 


Četrtek, 16. marca 2017, od 12.30 do 15.00,


Austria Trend Hotel, Dunajska 154, Ljubljana.


Omogočimo talentom v belem okolje dr. Housa in pacientom obravnavo gorskega zdravnika. Zdravstvo ni TV nanizanka. V realnosti je zdravstveni sistem izjemno kompleksen in ključna je dobra organizacija.Primere dobre prakse na področju optimizacije zdravstvenih procesov, organizacije in sistemske rešitve, ki že ali bi lahko delovali v slovenskem zdravstvu, nam bodo v kratkih 'terapijah' predstavili slovenski in tuji strokovnjaki.


Zakaj z negotovostjo gledamo na dobre rešitve v zdravstvu?

Če delujejo, jih uporabimo.Uvodni pogovor: 

Hon. Prof. (FH) Dr. Bernhard Rupp, MBA

Strokovnjak na področju ekonomike zdravstva in poznavalec avstrijskega zdravstvenega sistema.


Recept AmCham Fokusa:

 


12.30 – 12.35 Stališča AmCham Komisije za zdravstvo in kakovost bivanja

12.35 – 13.00 Pogovor z gostom Hon. Prof. (FH) Dr. Bernhardom Rupperjem, MBA

13.00 – 13.45 Predstavitev dobrih praks – 5 x 7 minut 'terapije'

13.45 – 15.00 Pogovor z gosti, ki so predstavili dobre prakseSkozi AmCham Fokus nas bo vodila Jadranka Jezeršek Turnes, Kontekst Consulting.


Prijava na dogodek:


Prijave so odprte do 14. marca 2017. 


Za člane AmCham Slovenija je udeležba na dogodku AmCham Fokus brezplačna, zaradi omejitve mest pa velja naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, za kategorijo entrepreneur do 1 oseba, za kategorijo non-profit 1 oseba. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Izjema so veleposlaniki, namestniki veleposlanikov ter zaposleni v državni upravi. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.


 AmCham Fokus bo deloma potekal v angleškem jeziku s simultanim prevodom.