sl Slovenščina

Na aprilskem AmCham Exchangeu, bomo skušali ugotoviti, kako lahko naredimo potovanje skozi svet digitalnih transakcij za uporabnika privlačno in enostavno. Svoje podjetniške izkušnje in primere dobrih praks bo z nami delil Borut Markelj, podjetnik in direktor podjetij ehrana.si in AlpakaFleet.com. S korporativne strani pa se nam bo pridružil Luka Gabrovšek, direktor Mastercard Slovenija.

 

Bodite z nami v sredo, 7. aprila 2021, ob 16.00 na platformi Zoom.

 

AmCham Exchange je prostor, kjer se prepletata podjetniški in korporativni svet. Tokrat se bodo srečale zgodbe in dobre prakse podjetja ehrana.si, največjega spletnega portala za naročanje hrane na dom v Sloveniji z več kot 250.000 registriranimi uporabniki in 500 ponudniki prehrane, in korporacije Mastercard Slovenija, vodilnega tehnološkega podjetja v plačilni industriji, ki nudi inovativne in tehnološko dovršene rešitve za posameznike in podjetja. Bodite del dogodka in se v izmenjavo vključite tudi vi!

Dogodka se lahko udeleži le 42 oseb, zato ne odlašajte s prijavo. Pogovor z gostoma bo vodil Mart D. Buh, direktor celovitih izkušenj, AmCham Slovenija. Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku brez tolmačenja v angleščino in bo zaključen predvidoma ob 17.30. Povezavo do dogodka boste dobili dan pred dogodkom.