sl Slovenščina


AmCham Slovenija vas vljudno vabi na

 AmCham Business Leaders Club zajtrk:


Sooblikovanje (digitalne) prihodnosti dela: kako premostiti razkorak med ljudmi in tehnologijo?


Pridružite se nam v torek, 11. septembra 2018, od 8.30 do 10.00,

Rikli Balance Hotel, Cankarjeva cesta 4, Bled.


Dogodek je del Poslovnega Strateškega foruma Bled 2018

z naslovom »Prihodnost dela«.Govorci:Priložnosti in izzive, ki nam jih ponuja prihodnost dela, bo z govorci naslavljala Ajša Vodnik, generalna direktorica, AmCham Slovenija.Teme:


Kaj avtomatizacija, strojno učenje in umetna inteligenca (UI) pomenijo za današnjo delovno silo?


Kakšen učinek bo imela tehnologija na službe, veščine in plače in kako se lahko podjetja najbolje pripravijo na trajnostno prihodnost?


Katere so veščine in kompetence prihodnosti ter kako jih najbolje osvojiti?AmCham Slovenija je ponosni partner


Poslovnega Strateškega foruma Bled,

»
Prihodnost dela«.


Zanimivi paneli, top govorci:


  AmCham Business Leaders Club zajtrk

Premagajmo ločnico: človeški možgani in umetna inteligenca

Prehod iz fizične v digitalno družbo

Svetle in temne plati hiperpovezanega svetaPrijava:Udeležba na AmCham Business Leaders Club zajtrku je za člane AmCham Slovenija brezplačna. Zaradi partnerske narave dogodka, je število sedežev omejeno. Prednost imajo AmCham Patron člani in tisti, ki so prejeli vabilo in so se pravočasno prijavili. Če vabila niste prejeli lahko s prijavo vseeno izkažete interes. V kolikor bo prosto, bomo vašo prijavo potrdili. 


Prosimo, da svojo udeležbo potrdite najpozneje do ponedeljka, 3. septembra 2018, do 14. ure. Poznejših prijav zaradi partnerske narave dogodka žal ne bomo mogli upoštevati. Po prijavi bomo vaše podatke (ime, priimek, podjetje in email)  posredovali Ministrstvu RS za zunanje zadeve, s strani katerega boste prejeli QR kodo, ki jo boste potrebovali za prevzem akreditacije na dan dogodka.AmCham Slovenija je ponosni partner Poslovnega Strateškega foruma Bled, kar vam omogoča udeležbo na celotnem 13. Strateškem forumu Bled z naslovom »Premostimo razkorak«, vodilni konferenci v centralni in jugovzhodni Evropi.Vljudno vabljeni, da tudi tisti, ki ste na Strateški forum Bled že prijavljeni, potrdite svojo udeležbo. AmCham Business Leaders Club zajtrk in vsi drugi paneli Poslovnega Strateškega foruma Bled bodo potekali v angleškem jeziku, brez prevoda.