sl Slovenščina


AmCham Slovenija organizira posebno AmCham Business Leaders Club – Patron Only srečanje, namenjeno AmCham Slovenija Patron članom in posebnim gostom.


Na srečanju se bomo posvetili razumevanju kako biti še boljši poslovni lider in oblikovati zdravo in srečno poslovno okolje s tem, da poskrbimo za svoje zaposlene in zase, s pogledom na najnovejše smernice za uravnoteženo zdravje na čustveni, telesni in psihosocialni ravni.


 Dogodek bo potekal v torek, 15. maja 2018, ko bomo imeli ob robu 7. Mednarodnega simpozija o zdravem življenjskem slogu čast gostiti posebne vrhunske goste iz klinike Mayo, klinike #1 v ZDA.


 


Častni gostje poslovnega kosila bodo: 
Prof. Kerry D. Olsen, dr. med., klinika Mayo. 


Profesor Olsen je predsednik Oddelka operacij glave in vratu ter kirurg za področje glave in vratu na kliniki Mayo v Rochestru, Minnesota (ZDA) ter častni član upravnega odbora in sveta guvernerjev klinike Mayo.


Več let zapored je bil izbran za najboljšega zdravnika v ZDA. Na podlagi izkušenj dela z rakavimi bolniki je opredelil 12 navad za zdravo življenje, ki jih je svetovno znana klinika Mayo uvedla v svoj vsakdan.Robert Scales, Ph.D., klinika Mayo.


Dr. Rober Scales je direktor srčne rehabilitacije in zdravja na Oddelku za bolezni srca in ožilja na Mayo kliniki, ZDA.


Njegov glavni raziskovalni interes je uporaba motivacijskega razgovora (motivational interviewing) in učinkovite komunikacije med bolniki in zaposlenimi v zdravstvenem sistemu.


Kot glavni raziskovalec je sodeloval v mnogih študijah, ki so preučevale vpliv motivacijskega razgovora na vedenje bolnikov, deluje pa tudi kot trener in usposablja tako študente kot osebje na različnih klinikah, da uvedejo ta pristop v svoje delovanje.Donald Hensrud, dr. med. klinika Mayo.


Donald Hensrud je zdravnik in magister javnega zdravja ter direktor Pisarne za zdravje klinike Mayo in predsednik Oddelka za preventivno, delovno in vesoljsko medicino.


Dr. Hensrud svetuje posameznikom kako doseči in ohraniti idealno težo. Izvaja raziskave na področju upravljanja teže, piše in predava na teme o prehrani.


Sodeloval je pri objavi dveh nagrajenih kuharskih knjig klinike Mayo: Dieta klinike Mayo. Več o gostih in o Mednarodnem simpoziju o zdravem življenjskem slogu, ki ga organizira naš partner, podjetje Mikropis, TUKAJ in TUKAJ.Dogodek bo potekal v  angleškem jeziku, v krogu AmCham Slovenija Patron članov in izbranih gostov. Vabilo je osebno in neprenosljivo.


Srečanje bo zaprto za javnost.


Organizator simpozija, naš partner podjetje Mikropis, pa ponuja še posebno priložnost za zaposlene pri članih AmCham Slovenija, da se lahko brezplačno udeležijo simpozija 14. in 15. maja v Ljubljani. Podarite jim prijavo!