sl Slovenščina

Novi veleposlanik ZDA v Sloveniji – prvi vtisi o poslovnem in investicijskem okolju

DEJSTVA

V programu slovenske Vlade za spodbujanje internacionalizacije podjetji so kot eden od trgov, kjer obstajajo največji neizkoriščeni potenciali za povečanje gospodarskega sodelovanja, izpostavljene tudi Združene države Amerike.

Kaj morajo storiti slovenska podjetja za prodor na ameriški trg? Kako lahko povečamo zanimanje Američanov za vlaganje v Slovenijo?

Kaj mora storiti država, da korporacije ne bodo razmišljale o zapiranju pisarn v Sloveniji, ampak o postavitvi razvojnih regijskih centrov?

AmCham poslovno skupnost bo prvič nagovoril Nj. Eksc. Brent R. Hartley, veleposlanik Združenih držav Amerike v Republiki Sloveniji.

Pogovor bo vodila mag. Ajša Vodnik, izvršna direktorica AmCham Slovenija.

Pridružite se nam na AmCham Poslovnem zajtrku, ki bo v petek, 13. marca 2015, od 8.30 do 10.00, v Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, Pot za Brdom 4, Ljubljana.

Udeležbo potrdite najkasneje do srede 11. marca 2015 na povezavi TUKAJ

Za člane AmCham-a je udeležba brezplačna, velja pa naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za kategorijo corporate do 2 osebi, ostali za 1 osebo. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo ½ kotizacijo v višini 25 EUR + DDV. Kotizacija za nečlane je 50 EUR + DDV. Odpoved udeležbe do 24 ur pred dogodkom. V primeru neudeležbe brez odpovedi vam bomo žal zaračunali kotizacijo.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda. Več informacij na www.amcham.si ali office@amcham.si

Pokrovitelj: