sl Slovenščina

 

Naslednje srečanje 14. generacije AmCham Young Professionals bo potovanje po zgodbi izjemne poslovne liderke – Leadership Voyage s Katarino Kresal, partnerico, direktorico in članico uprave odvetniške družbe Senica in partnerji.

Ima široko znanje s področja gospodarskega in korporacijskega prava ter poglobljeno poznavanje korporacij in delovanja podjetij. Je direktorica pravnega oddelka in članica razširjene uprave v mednarodni korporaciji, članica mnogih nadzornih svetov domačih podjetij ter ustanoviteljica in predsednica Evropskega centra za reševanje sporov. Izkušnje na najvišji ravni je pridobila tudi v politiki. Znana je po svoji odločnosti in zavezanosti k spremembam v družbi.

 


 

Se nam pridružiš? Potrdi svojo prijavo TUKAJ.


*V kolikor se srečanja ne uspeš udeležiti, nam to sporoči na young@amcham.si.

S Katarino Kresal se bo pogovarjala Ajša Vodnik, generalna direktorica AmCham Slovenija in podpredsednica AmChams in Europe. 

Stol bo tudi tokrat rezerviran za vas in vaša vprašanja.

Katarina Kresal je strokovnjakinja na gospodarskopravnem področju. Njena glavna področja so gospodarsko in korporacijsko pravo s poudarkom na združitvah, prevzemih in mednarodnih transakcijah. Katarina je od leta 2017 slovenska predstavnica v Mediterranean Women Mediators Network (MWMN). Od leta 2021 je tudi članica Andersen Leadership Committee in članica Andersen European Board.

 

 

Se vidimo kmalu,
ekipa AmCham