sl Slovenščina

 

Dragi udeleženci 14. generacije AmCham Young Professionals™, začenjamo naše skupno popotovanje navdiha, znanja, izkušenj in novih veščin! Na prvem srečanju 14. generacije AmCham Young Professionals™ se bomo podali po poteh poslovnega liderja, ki je iz globalne korporacije, kjer je imel vodilne evropske in slovenske funkcije, prestopil v vlogo direktorja uspešnega družinskega podjetja.

Kaj so male skrivnosti uspešnega vodje? Znanje, prilagajanje spremembam, vrednote ali zgolj biti človek v pravem pomenu besede? Ali obstajajo razlike med korporacijo in družinskim podjetjem? Kako odreagirati, ko nastopijo izzivi?

To je le nekaj vprašanj, vi pa vsekakor pripravite svoja, saj bo na vsa poskušal odgovoriti Matej Potokar, častni član AmChama Slovenije in predsednik Sveta YOUng, ki je s svojim znanjem med drugim vodil Microsoftovo enoto za poslovne rešitve v Srednji in Vzhodni Evropi, kasneje pa je bil izvršni podpredsednik podjetja Cosylab. Danes uspešno vodi preobrazbo družinskega podjetja kot direktor podjetja EMMA.

Pripravi torej vprašanja, kajti en stol na odru bo rezerviran zate.

Se vidimo kmalu,
ekipa AmCham