sl Slovenščina

V AmCham Slovenija smo prvo polovico leta zaključili s teniškim turnirjem in sproščenim druženjem. Letošnji tradicionalni teniški turnir in YOUng piknik je potekal tako v športnem kot prazničnem vzdušju, saj je dogodek potekal na  ameriški praznik neodvisnosti, 4th of July!

Evropa je trenutno v športnem duhu, zato ni presenetljivo, da je tudi letošnji teniški turnir in YOUng piknik, dobil svojo zmagovalno dvojico. Letos sta si zmago in bogate nagrade pokroviteljev z izjemno igro prislužila Blaž Jakič, Zavarovalnica Triglav in Gorazd Mušič, Borbona Catering. Čestitke tudi dvojici, ki se je uvrstila na drugo mesto, to sta: Bojan Glavič, Nedeljski Dnevnik in Marko Rikato, EY. 

Zmagovalna dvojica si je prislužila letalski karti in vstopnici za enodnevni ogled grand slam turnirja US Open 2024 v New Yorku, ki jih podarja Nomago.

Hvala tudi Rimske terme za nagrade dvojici, ki se je uvrstila na drugo mesto ter Pivovarni Laško Union in Teniški zvezi Slovenije za podporo včerajšnjemu dogodku!

Za nas poletje predstavlja morje novih priložnosti, zato smo poskrbeli, da na dogodku združimo vse – posel, zabavo in šport. 📸 Foto utrinke si lahko pogledate TUKAJ