sl Slovenščina

Superfinalist tematskega sklopa INOVATIVNOST, programa Best of the Best 2022, je Airnamics d.o.o., član skupine Kolektor

Danes, 11. 11. 2022, v zadnjem nizu pogovorov posebne edicije dogodkov Coffee to Connect, smo razglasili še tretjega superfinalista tematskega sklopa INOVATIVNOST, v sklopu programa Best of the Best 2022. Največ glasov žirije in publike je prejel Airnamics d.o.o., član skupine Kolektor s projektom Inteligentni robotski delavec KoCo. Čestitamo!

Pri podjetju se zavedajo, da vstopamo v dobo intenzivnega preoblikovanja delovnih mest in ob tem se jim je porodila odlična ideja – ustvarili so inteligentnega robotskega delavca, ki so ga poimenovali KoCo. KoCo omogoča hitro in stroškovno učinkovito avtomatizacijo nizko kvalificiranega ročnega dela, lahko dela v polstrukturiranih okoljih, kontekstualizira svojo okolico in se prilagaja spremembam v delovnem okolju v realnem času. Trenutno razvijajo dodatne funkcionalnosti glede na potrebe trga, medtem ko se njihova osnovna tehnologija že uporablja 24/7 v tovarnah njihovih strank, kar potrjuje doprinose te rešitve.

Zahvaljujemo se tudi sodelujočima Steklarni Hrastnik d.o.o. in Zavarovalnica Triglav d.d., pri katerih prav tako odlično odkrivajo nove poti do inovativnosti! 

 

Predstavitve projektov si lahko še enkrat ogledate na:

Airnamics d.o.o., član skupine Kolektor – Inteligentni robotski delavec KoCo

Steklarna Hrastnik d.o.o. – Ogljično nevtralna steklenica

Zavarovalnica Triglav d.d. – Virtualna tribuna Zavarovalnice Triglav

 

 

Veselimo se decembrskega AmCham Poslovnega zajtrka, ko bomo skupaj razglasili najboljšega med najboljšimi!